energetikai problémák megoldása

Energetikai tanácsadás, optimalizálás

Napjaink kulcskérdése az energetikai rendszerek működésének optimalizálása, amelyhez hathatós segítséget tudunk nyújtani energetikai veszteségfeltárással és szaktanácsadással. Az energiakereskedelem és energiaszolgáltatás terén megszerzett több évtizedes szakmai tudásunkat, tapasztalatunkat megosztjuk partnereinkkel, és elősegítjük a versenypiaci energia beszerzésüket. Megbízás alapján vállaljuk:

Számla auditról röviden

e.missio Kft. kiemelt fontossággal kezeli partnerei energia elszámolás – számlázás- ügyét. Lényegesnek tartjuk, hogy Ügyfeleink minden esetben átlátható, pontos képet kapjanak az energia fogyasztás és annak helyes elszámolásáról. A több évtizedes tapasztalatunk alapján kijelenthetjük nagyon sok energia felhasználó – cégek, vállalkozások, lakossági fogyasztók, közületek… – nem biztosak abban, hogy annyit fizetnek, mint amennyit fogyasztanak, illetve az energia számlák díjtételeinek útvesztőiben nem látják át, nem egyértelmű, az elszámolás helyessége. Sok esetben az egységár nem tükrözi a szerződésben foglaltakat, esetleg felmerülnek egyéb rejtett költségek, melyek után jogosan teszi fel a kérdést az Ügyfél: biztos helyes az elszámolás? mi az AHK? mi az RHD? mi a pénzeszközök díj? mi az a profilos fogyasztási elszámolás? …és még nagyon sok kérdés.

A tökéletes választ cégünk biztosítja!

A fent említett kérdésekre, bizonytalanságokra reagálva ajánljuk a számla audit szolgáltatásunkat, melyet akár önálló szolgáltatásként, vagy akár további lehetőségként ajánlunk energia beszerzési tevékenységi szolgáltatásaink mellé. Ügyfelünk kéréséhez igazodva több évre visszamenőleg megvizsgálunk minden havi elszámoló, részszámlát az energia szerződések összhangjában, azért, hogy kiderüljön, hogy az elszámolásnak megfelelő számlát kapott-e. A vizsgálat a számlák és szerződések áttekintésével kezdődik, melyet tapasztalt szakembereink végeznek és szükséges esetén a mérőórákat is ellenőrizzük a helyszínen. Az audit során feltárt következtetésekből további javaslatot teszünk energetikai megtakarítási lehetőségek kihasználásához. Abban az esetben, ha találunk eltérést a tényleges fogyasztás és a kiszámlázott tételek között, az adminisztrációs terhet is levéve a fogyasztó válláról, elindítjuk a reklamációt, illetve képviseljük és támogatjuk a fogyasztót a korrekció érvényesítésében. Az audit szolgáltatás részben díjmentes, feltárt anomália esetén sikerdíjas! Nem jár többletköltségekkel, nem feltétele egy jelentős beruházásnak. Cégünk felé történő teljesítés csak az összeg megtérítésének időpontjában esedékes (illetve jóváírás esetén az összeg jóváírásának mértékében). A menet közben feltárt és kimutatható energetika megtakarítási lehetőség bemutatása külön megállapodás szerint kerül díjazásra. Tájékoztató PDF árajánlat.

 

Energetikai stratégia kidolgozás

Az elmúlt évtizedben az energiahordozók árának emelkedése bőven meghaladta az inflációt, ennek következtében az intézmények fenntartási költségiben, illetve a termelésben is egyre meghatározóbb az energia költsége. A napi piaci lehetőségek kihasználása nem mentesíti a gazdálkodó szervezeteket a hosszú távú átgondolt energiagazdálkodás alól. Társaságunk áttekinti intézmények esetén a meglévő épületek energetikai rendszereit, az üzemeltetésük módját, termelő vállalat esetén a gyártási folyamatokat, az ott keletkező hulladék energiákat. Minden esetben meghatározzuk a megrendelő igényeinek megfelelően, és a várható országos és nemzetközi szabályozások alapján azokat a fejlesztési, szabályozási irányokat amelyek (pl. fűtési technológia váltás, energia hordozó csere, megújuló technológiák bevezetése, hulladékhő hasznosítás, meddőkompenzálás, teljesítménygazdálkodás) bevezetésével optimalizálni lehet az energiafelhasználást. A stratégia elkészítése 10 éves időtávot ölel fel, de ez természetesen igazodik a megrendelő igényeihez.

Referencia lista (teljesség igénye nélkül)

Energetikai tanácsadás szolgáltatásunk igénybevételéhez kérjük lépjen kapcsolatba az e.missio Kft. honlapján megadott telefonos vagy e.mail elérhetőségén!